Comunicat NOVES DATES Final Catalunya Cup

27 octubre, 2018

Apreciats jugadors i jugadores finalistes, Com bé sabeu tots qui heu acudit avui al Golf de Sant Vicenç, les condicions climatològiques adverses ens han obligat a suspendre els dos dies de joc, ja que, el recorregut no tenia capacitat per seguir drenant aigua i les previsions auguren més pluja durant les properes hores. Per tant, la disputa de la final que decidirà als tres guanyadors del viatge a Illa Maurici tindrà lloc la propera setmana, al mateix Golf Sant Vicenç durant els dies 1, 2, 3 i 4 de novembre, establint-se de la següent manera: 1) Disputa dels primers 18 forats a triar, segons disponibilitat entre: dijous 1, divendres 2, dissabte 3 2) Disputa de la volta final, entrega de premis i sorteig de regals Diumenge 4 a les 9:00h   PASSOS A SEGUIR:

  • Aquells jugadors que NO tinguis disponibilitat per jugar dins de les dates establertes, preguem ens comuniquin la seva disponibilitat per jugar 36 forats, previs als dijous. S’intentà obrir una sortida alternativa.

 

  • Aquells jugadors que SI tinguin disponibilitat per jugar, preguem ens responguin a aquest mateix mail, quin dia jugaran la primera volta, si dijous, divendres o dissabte.

* les sortides fora de cap de setmana es realitzaran sempre que hi hagi un mínim de jugadors, i sota supervisió.   PREGUEM UNA RESPOSTA DEFINITIVA AMB DATA MÀXIMA DEMÀ DIUMENGE A LES 20:00h