Reglament Catalunya Cup 2018

5 enero, 2018

bann_mauricio

PARTICIPANTS:  

Tots els jugadors que estiguin en possessió de la corresponent Llicència Federativa en vigor. HANDICAP DE JOC MÀXIM PER SENYORS 28, Tot jugador que tingui un handicap més superior se li aplicarà un handicap màxim de joc de 28. MODALITAT: Individual Stableford

BARRES DE SORTIDABarres grogues per els homes i barres vermelles per les dones. DESEMPATS: En cas d’empats es resoldrà pel reglament de RFEG per a aquest tipus de proves.

COMITÈ DE LA PROVA: 1 – Organitzador Catalunya Cup  1 – Membre del Club seu de torneig

El Comitè autoritza als Marshalls a prendre control de temps i a donar avisos. El Comitè reserva el dret d’interpretar el present reglament sempre que es presenti un cas no contemplat en el mateix.  

REGLES LOCALS

Són aplicables les regles locals i condicions de competició vigents i publicats en el taulell i la web del club seu de torneig. Es permet l’ús de medidors (Làsers o GPS) que indiquin al jugador únicament la distancia.  

SERVEIS A CADA CAMP

Punt d’Avituallament durant el recorregut

Carpa final amb vermuts i gintònics

CATEGORIES

Scratx Indistint

Handicap Inferior (0 – 13,4)

Handicap Superior (13,5 – 36)

Trofeu als primers classificats de cada categoria *L’entrega de trofeus es realitzarà a la Final de Circuit disputada a Sant Vicenç

FASES I PREMIS

 

CATALUNYA CUP – ISLA MAURICIO  

Composta per 22 tornejos, entre el 13 i 14 de gener (Costa Daurada) i 13 i 14 d’octubre (Golf Torremirona) amb torneig final a Golf Sant Vicenç (27 i 28 d’octubre)

Proves puntuables Puntuaran les 4 millors targetes de cada participant (en cas de jugar més de dues proves, es comptabilitzaran els quatre millors resultats).

Categoríes Premiades Es competirà en 3 categoríes, un scratx indistint i dues categories handicap. Es dividiran els participants en dues categories handicap, essent el handicap inferior integrat per als jugadors amb un handicap exacte igual o inferior a 13,4. Deixant el handicap superior per als jugadors amb handicap igual o superior a 13,5. *La categoria de cada jugador serà la que correspongui segons els handicap exacte en la primera participació.

Final de Circuit a Sant Vicenç Es classificaran per jugar la final, els 25 primers classificats de cada categoria (3) essent un màxim de 75 jugadors finalistes. La final del circuit, que establirà els guanyadors del viatge a Isla Mauricio es disputarà a 36 forats. *La categoria a la final serà la que correspongui segons el handicap exacte del jugador en el moment de la final. Dividint-se els participants per la meitat exacte, establint d’aquesta manera les dues categoríes handicap.

Premis

Es dotarà el Circuit amb 3 premis, un per cada categoria, VOL ANADA I TORNADA BARCELONA – MAURICIO TRANSFERS AEROPORT – HOTEL – AEROPORT TRANSFERS ALS CAMPS DE GOLF ESTADA DE 5 NITS HOTEL  a MAURICIO + GREENFEES DE TORNEIG de l’1 al 8 de desembre *premi d’1 pax en habitació doble compartida

 

FASE EL SALER

Composta per 5 tornejos, entre el 13 i 14 de gener (Costa Daurada) i 10 i 11 de març (Sant Vicenç).

Proves puntuables Puntuaran les dues millors targetes de cada participant (en cas de jugar més de dues proves, es comptabilitzaran els dos millors resultats).

Categoríes Premiades Es dividiran els participants en dues categories handicap, essent el handicap inferior integrat per als jugadors amb un handicap exacte igual o inferior a 13,4. Deixant el handicap superior per als jugadors amb handicap igual o superior a 13,5. * La categoria de cada jugador serà la que correspongui segons els handicap exacte en la primera participació.

Premis Es dotarà la fase amb 2 premis directes, un per cada categoria de handicap.   ESTADA DE 5 DIES / 4 NITS HOTEL SENATOR VALENCIA 4* en AD + EXCURSIONS del 29/3 al 2 d’abril

*premi d’1 pax en habitació doble compartida

 

FASE ULZAMA I  

Composta per 10 tornejos, entre el 13 i 14 de gener (Costa Daurada) i 12 i 13 de maig (C.G. Montanya) amb torneig final a Lumine Golf (26 i 27 de maig)

Proves puntuables Puntuaran les 4 millors targetes de cada participant (en cas de jugar més de dues proves, es comptabilitzaran els quatre millors resultats).

Categoríes Premiades Es dividiran els participants en dues categories handicap, essent el handicap inferior integrat per als jugadors amb un handicap exacte igual o inferior a 13,4. Deixant el handicap superior per als jugadors amb handicap igual o superior a 13,5. *La categoria de cada jugador serà la que correspongui segons els handicap exacte en la primera participació.

Classificació per la final Es classificaran per jugar la final, els 25 primers classificats de cada categoria handicap (2) essent un màxim de 50 jugadors finalistes. *La categoria a la final serà la que correspongui segons el handicap exacte del jugador en el moment de la final.

Premis Es dotarà la fase amb 2 premis, un per cada categoria de handicap.   ESTADA DE 5 DIES / 4 NITS HOTEL TRES REYES 4* (PAMPLONA) en AD + GREENFEES DE TORNEIG ZUASTI, ULZAMA, GORRAIZ del 11 al 15 d’agost *premi d’1 pax en habitació doble compartida

 

FASE ULZAMA II  

Composta per 5 tornejos, entre el 9 i 10 de Juny (Terramar) i 4 i 5 d’Agost (R.C.G. el Prat).

Proves puntuables Puntuaran les dues millors targetes de cada participant (en cas de jugar més de dues proves, es comptabilitzaran els dos millors resultats).

Categoríes Premiades Es dividiran els participants en dues categories handicap, essent el handicap inferior integrat per als jugadors amb un handicap exacte igual o inferior a 13,4. Deixant el handicap superior per als jugadors amb handicap igual o superior a 13,5.   * La categoria de cada jugador serà la que correspongui segons els handicap exacte en la primera participació.    

Premis Es dotarà la fase amb 2 premis directes, un per cada categoria de handicap.   ESTADA DE 5 DIES / 4 NITS HOTEL TRES REYES 4* (PAMPLONA) en AD + EXCURSIONS  del 11 al 15 d’agost *premi d’1 pax en habitació doble compartida

 

FASE ANDORRA 

Composta per 10 tornejos, entre el 9 i 10 de juny (Terramar) i 29 i 30 de setembre (Margas Golf) amb torneig final a Golf la Roca (13 i 14 d’octubre)

Proves puntuables Puntuaran les 4 millors targetes de cada participant (en cas de jugar més de dues proves, es comptabilitzaran els quatre millors resultats).

Categoríes Premiades Es dividiran els participants en dues categories handicap, essent el handicap inferior integrat per als jugadors amb un handicap exacte igual o inferior a 13,4. Deixant el handicap superior per als jugadors amb handicap igual o superior a 13,5.   *La categoria de cada jugador serà la que correspongui segons els handicap exacte en la primera participació.

Classificació per la final Es classificaran per jugar la final, els 25 primers classificats de cada categoria handicap (2) essent un màxim de 50 jugadors finalistes. *La categoria a la final serà la que correspongui segons el handicap exacte del jugador en el moment de la final. Dividint-se els participants per la meitat exacte, establint d’aquesta manera les dues categoríes handicap.

Premis Es dotarà la fase amb 2 premis, un per cada categoria de handicap.   ESTADA DE 4 DIES / 3 NITS HOTEL ROC BLANC ANDORRA en AD + 1 GREENFEE DE TORNEIG A ARAVELL GOLF de l’1 al 4 de novembre de 2018

*premi d’1 pax en habitació doble compartida

 

** L’organització es reserva el dret a realitzar canvis en el calendari i premis**

 

*** Els premis descrits són personals i intransferibles a 3es persones, per a les dates fixades en el reglament, en cap cas es substituirà el premi per un altre.